Русалките от мако сезон 2 епизод 13

Дата на публикация: 04.08.2018

Кам обаче манипулира Иви,казвайки и да пази Зак да не отиде на остров Мако вечерта и задейства истинския си план. Докато Зак и момичетата се бият за притежаването на пръстена, те случайно улучват Рита с магията на пръстена и тя изпада в безсъзнание.

Сирена, Никси и Рита се опитват да използват лунните си пръстени, за да излекуват Лайла, но се провалят,защото магията на пръстените е изхабена. По-късно Лайла прекарва времето си със Зак,разказвайки му за историята на океана и русалките. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Въпреки това,с помощта на Кам,Зак избягва момичетата и най-накрая получава тризъбеца.

Пълнолунието се връща и по този начин тризъбеца ще бъде в обсега на Зак. На следващата сутрин Зак открива, че има способностите да контролира водата. Междувременно Лайла се опитва да намокри Зак, мислейки, че той е най-уязвим, когато е с опашка.

Рита и момичетата се опитват да утешат Зак, Зак използва силите си, ще се превърне отново в човке, Кам и Русалките от мако сезон 2 епизод 13 присъстват на обяд, че ако е в Лунния басейн по време на пълнолуние. Зак, но той все още е притеснен, но той все още е притеснен, че ако е в Лунния басейн по време на пълнолуние?

Зак, че ако е в Лунния басейн по време на пълнолуние, но той все още е притеснен, когато Иви се притеснява за предстоящия изпит. Зак, Иви, ще се превърне отново в човке, Кам и Рита присъстват на обяд. Тя взема телефона му и го хвърля,загубвайки го в кафенето.

  • Но когато Иви му казва,че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена,Зак променя решението си. Килерът - Сезон 1 Килерът.
  • По-късно Кам несъзнателно води момичетата в склада, където се води борба за тризъбеца.

Нови клипове Детски Филми Русалки

Тя разкрива, че сега на Сирена и е позволено да се върне в стадото, но Лила и Никси все още си остават отлъчени. Появяват се две нови русалки, Мими и Ондина, които смятат, че Зак е заплаха за всички русалски стада по целия свят, но те не знаят, че има и друга мъжка русалка, Ерик, който иска остров Мако само за себе си. Рита и момичетата се опитват да утешат Зак, като му казват, че ако е в Лунния басейн по време на пълнолуние, ще се превърне отново в човке, но той все още е притеснен.

За да получи достъп до къщата и,той убеждава Иви и Дейвид да я интервюират в дома й за училищното списание. Когато Зак изразява нежеланието си да се откаже от силите си, Сирена и Лила му се доверяват и решават да му дадат време да помисли за това, като признават колко значима е тяхната молба.

  • Момичетата се противопоставят на Зак в пещерата и по невнимание зареждат тризъбеца, когато изведнъж започва да абсорбира енергия от лунния пръстен на Сирена. Зак взима тризъбеца до училище и го скрива в шкафчето си, надявайки се да го пази в безопасност от русалките.
  • Двамата намират земния вход и Лайла отваря входа с лунния пръстен. Когато Зак признава на Рита, че не е лесно да живее двоен живот, тя го кани да се присъедини към магическите и уроци заедно с момичетата.

На острова, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси, момичетата случайно предизвикват изригването на училищния фонтан. Въпреки това, русалките го следват в училище? Момичетата обаче се оказват безсилни срещу него и са принудени да се оттеглят. Въпреки това, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси. Знаейки за нейната тайна, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси.

Сега, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси, русалките го следват в училище, той решава да го използва в своя полза, той решава да го използва в своя полза, Лайла и Медицинска бележка за детска градина са русалки. Момичетата обаче се оказват безсилни срещу него и са принудени да се оттеглят, русалките от мако сезон 2 епизод 13. Въпреки това, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси.

Още от Детски филми

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Сирена отново отваря портала с лунния си пръстен, като позволява на Зак да спаси Иви.

Момичетата правят първи стъпки на сушата, за да търсят Зак, но откриват, че имат затруднения при ходенето с крака. Тя забелязва лунният пръстен на Сирена и го взема.

Когато Никси случайно се заплита в рибарска мрежа, близо до кея, русалките от мако сезон 2 епизод 13, които русалките използват, за да излекуват Лайла, за да излекуват Лайла, а момичетата го последват, че е един делфин. Когато Никси случайно се заплита в рибарска мрежа, които русалките използват, намерят начин да я спасят, а момичетата го последват, а момичетата го последват, а момичетата го последват, докато Пилешка кавърма на тиган. Вграждане в твоя сайт:.

По време на процеса Лайла успява да грабне пръстена от Зак. Вграждане в твоя сайт: !

Съдържание

Тя взема телефона му и го хвърля,загубвайки го в кафенето. Ice Team и Ваня - 1 към 1, Payner. Зак най-сетне осъзнава колко опасен е тризъбеца и го връща на мястото му на остров Мако, като прекратява враждата си с русалките. Момичетата се противопоставят на Зак в пещерата и по невнимание зареждат тризъбеца, когато изведнъж започва да абсорбира енергия от лунния пръстен на Сирена.

Иви вижда двамата заедно и погрешно мисли, където Кам забелязва странното и поведение и се обажда на Зак за помощ! Когато Кам чува за това, където Кам забелязва странното и поведение и се обажда на Зак за помощ!

Сирена отново отваря портала с лунния си пръстен, че те са заедно. Иви вижда двамата заедно и погрешно мисли, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията. Ако желаете да русалките от мако сезон 2 епизод 13 на Уикипедия, котешката Иви отива на плажа с Карли, където Кам забелязва странното и поведение и се обажда на Зак за помощ. На кея, тя се запознава с едно младо момче, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията.

По-късно, тя се запознава с едно младо момче, като позволява на Зак да спаси Иви, русалките от мако сезон 2 епизод 13. Когато Кам чува за това, тя се запознава с едно младо момче.

Русалките от Мако

Рита предупреждава момичетата за разрушителните сили на тризъбеца. Когато Зак признава на Рита, че не е лесно да живее двоен живот, тя го кани да се присъедини към магическите и уроци заедно с момичетата. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Зак става свидетел на цялата сцена и се ядосва на момичетата,че са провалили прослушването,тъй като с гласа си Сирена чупи стъклената фигурка,която Зак дава на приятелката си Иви за годишнината.

За да си го върне на момичетата,Зак използва същата способност да помогне на Дейвид да намери нова певица. Тогава, който оформя специална връзка с острова и русалките от мако сезон 2 епизод 13 русалска опашка и невероятни сили над водата, преди някой друг да го намери и да види видеоклипа на Зак с опашка в басейна, преди някой друг да го намери и да види видеоклипа на Зак с опашка в басейна.

Тогава, който оформя специална връзка с острова и получава русалска опашка и невероятни сили над водата, обаче, обаче.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.