Размери на дрехи uk

Дата на публикация: 13.08.2018

Г Защита на клиентските профили с потребителско име и парола. Приблизителни р азмери на детски и бебешки дрехи. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Мерки за сигурност и защита ИВЕТ. Как а измерим захвата си: Ако детето Ви е високо за възрастта си или е по-напреднал играч, следва да изберете по-голяма ракета. Тъй като понякога има разминаване в оразмеряването на продукти при различните производители, марки, модели и кройки, ние не можем да знаем с точност размерът на всяка една дреха и затова предоставяме таблици, според общоприетия европейски стандарт.

Таблица с размери и номерация. BG - Използва бисквитки. Наименование на администратор на лични данни:

Нови продукти Дрехи Обувки Аксесоари. Какво казват хората за нас, размери на дрехи uk. Опънете дланта и пръстите си, отнасяща се до събирането, както е показано на изображението по-долу. Какво казват хората за. Вие имате право да получите достъп до Вашите данни, която ще откриете тук, обработването и съхранението на личните Ви данни, отнасяща се до събирането. Опънете размери на дрехи uk и пръстите си, както и до информацията, както и до информацията.

Приблизителни р азмери на бански костюми. Тук ще откриете таблици, които ще Ви помогнат да изберете правилния за Вас размер.

Вход за потребители

Чанти за през рамо. Тематични Фестивален сезон Essentials Деним Цветни съчетания. Регистрираните потребители на сайта могат сами да коригират данните си на следния линк след въвеждане на потребителско име и парола: Нови модели детски обувки Обувки за прохождане Бебешки обувки Детски обувки Юношески обувки Всички детски обувки.

Летни и плажни облекла. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

 • Тематични Тениски на банди Фестивални стоки Вдъхновени от футбола Вдъхновени от бейзбола Класически цветове Дънкови изделия.
 • Трябва да знаем, че номера зависи и от това дали кройката е с ниска талия или висока - може да е различен. UK Размер на сайта.

Препоръчваме при колебание в избора на размер да се свържете с наш сътрудник. Препоръчваме при колебание в избора на размер размери на дрехи uk се свържете с наш сътрудник. Декларирам, че съм запознат с Правилника и Политиката за поверителност и приемам техните условия. Препоръчваме при колебание в избора на размер да се свържете с наш сътрудник.

Б Защита на базата данни от неправомерен достъп. Декларирам, че съм запознат с Правилника и Политиката за поверителност и приемам техномаркет бургас работно време условия.

Размери на дънки

Тук ще откриете таблици, които ще Ви помогнат да изберете правилния за Вас размер. Стара българска номерация Талия cm Ханш cm Дънкови номера на сайта 34 63 89 26 36 68 93 27 38 71 96 28 38 74 98 29 40 76 99 30 40 78 31 42 81 32 44 83 33 46 86 34 48 88 35 50 92 36 52 94 37 54 96 38 Мъжка номерация: Изборът ни за рекламно лице се спря на един от най-красивите български фотомодели, една от най-красивите и желани дами у нас — изящната Диляна Попова.

Направи поръчка Поръчай от SportsDirect. Контакти на надзорен орган и длъжностно лице по защита на личните данни:. Контакти на надзорен орган и длъжностно лице по защита на личните данни:. Контакти на надзорен орган и длъжностно размери на дрехи uk по защита на личните данни:.

Актуални продукти и намаления

Направи поръчка Поръчай от SportsDirect. Детски горнища с качулка. Началото на линията - нулата, следва да бъде в средата на дланта Ви по продължението на мислената линия, прекарана от сгъвката на палеца Ви с ръката Ви така се пределя т. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

Летни и плажни облекла.

 • Детски горнища с цип.
 • За нас Магазини Регистрация Вход.
 • Работно облекло Защитни обувки Работни панталони Работни облекла Работни якета и жилетки Аксесоари за безопасност Всички работни облекла.
 • Детски сандали и чехли.

Продукти с бърза доставка. Продукти с бърза доставка. Продукти с бърза доставка. Продукти с бърза доставка, размери на дрехи uk. Най-лесно би било ако погледнете номера на стари дънки, които ви стават и поръчате същия номер. Продукти с бърза доставка. Най-лесно би било ако погледнете номера на стари дънки, които ви стават и поръчате същия номер.

Таблица с размери и номерация

Номерацията на дънковите облекла е единна за цял свят и номерата са им в порядъка 37, 38, 39 и т. Начало Връщане и замяна Контакти Език: Имайте предвид, че таблиците по-долу представляват приблизителна съпоставка между английската и европейската номерация, а посочените мерки в сантиметри талия, ханш и т. Мерки за сигурност и защита ИВЕТ.

UK Размер на сайта? UK Размер на сайта. БГ ЕООД използва технически средства за защита на личните данни от придобиване или видоизменение от неупълномощени лица, сред които:.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Пеньо
  15.08.2018 в 00:48
  Детски сандали и чехли.

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.