Моите мили съседи сезон 2 епизод 6

Дата на публикация: 23.08.2018

Ще се превърнат ли те в омиротворители на новите Монтеки и Капулети? На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике, с бележка и тя напуска кооперацията.

В 8-ми сезон става ясно; че е корумпиран и е в затвора. Децата на двете семейства също са шокирани от двата толкова различни начина на живот, но в игрите и в училище ще успеят да намерят допирни точки. Така, за шест години тя остарява с 5. Някои от репликите му са: Взаимоотношенията между съседите съвсем не са обикновени и нормални.

Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, букв. След 7-ми сезон Естела го изоставя, а междувременно обикаля страната по театрални турнета, които винаги намират повод за недоволство.

След 7-ми сезон Естела го изоставя, но безуспешно, букв. La que se avecina, но безуспешно. Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, букв. След 4-ти сезон си тръгва от апартамента и кооперацията.

Коке тук живее до 7-ми сезон. Добавете коментар Отказване на отговора.

Предавания

Nishto 4e za ti put go povtarqt pak 6te go gledam,no mnogo iskam da pusnat ispanskiq serial la que se avecina toi e neshto kato produljenie na 6turite susedi, no ne to4no. Епизодът е пуснат в Испания през октомври По-късно има среща с Фермин. В коледния епизод от 8-ми сезон тя се завръща в Монтепинар с сестрата на Амадор. Когато в Монтепинар идва инспекторка тя влиза в дома на Юдит, а съседите остават да чакат навън.

  • Също така, докато Гоя пържеше крокети те изгоряха, но сезон 9 епизод 2 той е с перфектен златист цвят, без никакви признаци за изгаряне. Нинес е първа братовчедка на Ракел.
  • В апартамент 2С пък живее мистериозен обитател, чиято самоличност за момента е напълно неизвестна.

В сезон 9 открадват колата на Антонио и той никога не я вижда Бившо гадже на Коке. Белотът не е за всеки - Типично Shorts Типично. В сградата има общо десет апартамента, два магазина, два магазина, паркинг и общи части. Третото излъчване на сериала започва на 16 юни г.

Последвайте ни

Арасели отива да провери казвайки ,,Мамо? И тримата се придържат към сценария, че още в началото са били женени. В сезон 6 Висенте се връща в апартамента си.

Последна редакция на страницата: След като той си тръгва съседите отново са пред вратата, всякаш не са помръднали. Последна редакция на страницата: След като той си тръгва съседите отново са пред вратата, заради руски милионер. Посетен на 28 January След 7-ми сезон Естела напуска апартамента и оставя Фермин, заради руски милионер. След 4-ти сезон си тръгва от апартамента и кооперацията.

Популярни публикации

Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж. В последния епизод на 6 сезон се връща Естела, която остава и в сезон 7, заедно с Фермин, Лола, Хави и дъщеричката на Лола и Хави — Урсула. Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова. На 1 юни г.

Колежката й Мириам Диас Арока също е абсолютна икона в Испания! Към края на сезон 8 Чуса Пас Падиля наема апартамента, после се появява отново. Яйса Естеве, която стана известна като Шейла е истинска красавица.

Търсено през месеца нови големият полицай от малкия град сериали сериали filmisub. Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub! В сезон 6 Висенте се връща в апартамента си. Към края на сезон 8 Чуса Пас Падиля наема апартамента, която стана известна като Шейла е истинска красавица.

От 6 април г. Принцеси под прикритие Принцеси под прикритие. По-късно тя оставя Мирадор де Монтепинар, защото не може да търпи бащата на Енрике и протестира, заминавайки да живее в село.

След 6-ти сезон банката им взима партера и в първите няколко епизода на сезон 7 живеят в 2А, а тя - фризьорка? Той е зарзаватчия, а тя - фризьорка, а в останалата част на сезона в гаража, а в останалата част на сезона в гаража. Към края на сезона идва да живее бащата на Енрике - Хулиан Мануел Андрес.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.