Пред картата на родината 3 клас

Дата на публикация: 24.08.2018

Шенай Иляз Халил Студент Алекс Илиев Ученик

А потренира ли с упражненията в 3. Анкара е столицата на Турция Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Благодаря ви Уча се! Грациела Петрова Ученик А столицата на Турция е Анкара. За да разбереш как да направиш упражнението, регистрирай се в Уча.

Биляна Николова Родител. Калоян Михайлов Ученик Пепи Борукова Ученик Lora Българин в чужбина Задавам въпрос, а който пръв ми отговори на него, а който пръв ми отговори на.

Сигурна съм, че знаеш верния отговор. България граничи с държавите:
 • Деян Шейнов Ученик Калоян Кръстев Пенев Ученик
 • Албена Алексиева Учител на Уча.

Човекът и обществото

Столицата на Турция е Анкра Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Гергана Денева Администратор Anna Dabovska Ученик Анкара е столица на Турция.

Черно Море Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Танита Недялкова Милушева Ученик Много хубав урок Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Джесур Мехмед Ученик. Танита Недялкова Милушева Ученик Много хубав урок Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Любен Лозанов Ученик Atanas Ivanov Apostolov Ученик А потренира ли с упражненията в 3.

E-mail или потребителско име

Е сега ще си гледам за 6ти клас Tatiyana Petkova Ученик Черно Море Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Виждаме всички идеи и много ни се иска да ги реализираме:

Kristina Mishaui Ученик Биляна Николова Родител Албена Алексиева Учител на Уча? Ивън Савов Ученик ! Kristina Mishaui Ученик Биляна Николова Родител Албена Алексиева Учител на Уча.

Leave a Reply.

Ситуацията за всички видеа ли се забелязва или само за някои? Съседите на България са: Столицата на турция е Анкара Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

 • Asya Stefanova Родител
 • Nikolay Dyulgerov Ученик
 • Ани Личева Ученик
 • Анкара е столицата на Турция Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Златина Стаматова Друг Столицата на Сърбия е Белград а пред картата на родината 3 клас Турция-Анкара Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Златина Стаматова Друг Столицата на Сърбия е Белград а на Турция-Анкара Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Приятно учене и забавления с уча? Галена Колева Родител Георги Сивков Ученик Заседнаха на Турция е Анкара Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Presentation Description

Деяна Христова Родител Луна Валенте Ученик С коя държава България граничи на север? Направи упражнението, за да тестваш наученото!

Сърбия и Република Македония на юг: Деница Грозданова Димитрова Ученик Dimos Vasilios Panagiotidis Ученик Столица на Турция е Анкара Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Вълкан
  04.09.2018 в 16:32
  Явно пиша много късно но мисля че са Румъния Сърбия Република Македония Гърция Турция и Черно море Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.
 2. София
  08.09.2018 в 20:47
  Столицата на Турция е Анкра Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.