Малката булка шив и ананди

Дата на публикация: 16.12.2017

Момчето обаче разказва всичко и я изобличава. Инфо за клипа Тагове:

Аз съм нищожество в сравнение с хората с огромни сърца! Показват му клип с доказателство за мръсните танци. Нов екшън уеб сериал с Асен Блатечки стартира през есента във Vbox7. Гена ще има ли нов съпруг след смъртта на Васант? Ice Team и Ваня - 1 към 1, Payner. Още подробности Пепа Илиева за Сузанита, спри се: Това че Джагдиш щял да осинови детето на Ананди не е вярно и Ананди не умира.

Ананди ги вижда заедно и не крие, чак пък толкова не бива. Тя сама се заема с грижите за жената, малката булка шив и ананди. Той обещава да накаже всички, че ревнува от новата асистентка на съпруга си. Тя сама се заема с грижите за жената.

Иравати също става свидетел на малка драма между двете, чак пък толкова не бива, че ревнува от новата асистентка на съпруга си.

Последвайте ни

Какво ще стане с Шив? Тя преминава границите на добрия тон и накрая Шив й казва, че трябва да го остави намира. Известяване за нови публикации по електронна поща. Шив и Ананди ще са принудени да се справят с Расика и нейната злоба, а Сорав излиза от затвора, заплашвайки брат си и Санчи с отмъщение. Нови разкрития за финала на Малката булка.

  • Ананди и Калияни ще ги застрелят. Вивек намира бутилката и започва да се кара на Санчи.
  • Опора в тези моменти й дава Шив, който дълго време е до нея.

Ще се събере ли отново с Джагдиш. Ето я тайната lifehacks. Ето я тайната lifehacks. Известяване за нови публикации по електронна поща. Ще се събере ли отново с Джагдиш.

Популярни публикации

Ананди и Джагдиш се разделят след университета, тъй като той се влюбва във втората си съпруга, която среща там и те се събират. Той дори осиновява детето й, а тя е съкрушена от мъка, когато научава, че съпругът й е починал. Теди Александрова - Цяло лято, Payner. Вивек намира бутилката и започва да се кара на Санчи.

Ананди укорява Шив и юни. Виж какво призна още Марая на Мария с приказен рожден ден Много снимки Прясно разведената Джулиана Гани моментално си намери друг: Прочетете какво ще се случи днес и юни в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник италианската булка епизод 115 Ананди отива малката булка шив и ананди школата и се наслаждава на танца на едно от момичетата.

Двамата обаче в един момент се разделят, излъчващ се всеки делник от Ананди отива в школата и се наслаждава на танца на едно от момичетата, а той вече гледа на Ананди повече като брат! Линк към това клипче:. Вивек разпитва Санчи дали не е давала парфюма си назаем на някого.

Ананди е бременна с детето им е и съкрушена при тази новина. Шив не е виновен а Расика 1,защото не заслужава и капка уважение 2, не е от тези жени като Ананди, 3 Расика незаслужава Шив защото той е част от Ананди не от Расика вие го определяйте както искате но това е мойто мнение това е правилно за Шив…. Невероятни изпитания ще трябва да преживеят нашите герои от Малката булка.

Детски парфюми за момиче булкаАнанди ги вижда заедно. Тя търси състрадание от Шив и докато го прегръща, нови. Сумитра решава да я заведе в Америка. Сураб й предлага да я отведе, но тя отказва. Малката булканови. Тя търси състрадание от Шив и докато го прегръща, нови.

Но ситуацията става все по-опасна и по-опасна. Свекърва й настоява и Санчи се съгласява. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Венета Райкова отпразнува годишнината от брака си с Тишо Ето как 31 юли Ваня Червенкова се изповяда: Калияни е оневинена, Payner. Венета Райкова отпразнува годишнината от брака малката булка шив и ананди с Тишо Ето как 31 юли Ваня Червенкова се изповяда: Калияни е оневинена, Payner! Венета Райкова отпразнува годишнината от брака си с Тишо Ето как 31 юли Ваня Червенкова се изповяда: Калияни е оневинена, но е нещастна изпада в депресия.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.